Aworded

Aworded Lite (Angry Words) 2.2.2

Exacte kloon van Wordfeud is nét zo leuk

VOOR

  • Speelt net als bordspel

TEGEN

  • Vervelende reclame

Uitmuntend
8

Aworded (ook wel Apalabrados genoemd) is een exacte kloon van Wordfeud, dat op zijn beurt weer een digitale versie van Scrabble betreft. Het leggen van woorden verloopt op dezelfde wijze en je speelt ook hier online tegen vrienden. Net als Wordfeud is Aworded ook op pc te spelen. Lees voor meer info onze blogpost hierover.

Om te beginnen met Aworded hoef je alleen maar een account aan te maken. Je vult een e-mailadres en gebruikersnaam in en je bent klaar om los te gaan! Daarna opent een bekend scherm, met het bord waar de woorden op gelegd dienen te worden. Er staan 7 letters tot je beschikking en je mag met een beurt ook letters wisselen. Afhankelijk van de positie op het bord verdien je dubbele en drievoudige letterwaarden, waarbij uiteraard de laatste letters van het alfabet de meeste punten opleveren.

Aworded speelt net als Wordfeud en biedt dezelfde online mogelijkheden. Je zoekt vrienden via een gebruikersnaam of e-mailadres en chat met ze tijdens het spelen. Net als Wordfeud is Aworded te spelen in verschillende talen, waaronder Engels, Spaans, Frans, Italiaans én Nederlands.

Ben je dol op Scrabble en zoek je een alternatief voor Wordfeud? Angry Words is een exacte kloon, met alle voordelen van dien.

Meeste downloads Bordspellen voor android

Meer
Aworded

Download

Aworded Lite (Angry Words) 2.2.2

Beoordelingen about Aworded

  • door Anonymous

    Leuke site voor toernooien!.
    Ik heb een site gevonden waar je toernooien kan spelen: http://feudia.com. Leuk!..   Meer